IMG_2158

Välkommen till Lunds Tältuthyrning!

Lunds tältuthyrning hyr ut tält av olika former och utseende, allt från topptält, mingeltält, partytält, studenttält, festtält, eventtält, sektionstält.

Vi hjälper dig för bästa lösningen med storlek och form som fungerar till ditt evenemang. Självklart går alla våra tält att bygga ihop till just den formen du vill ha.

I menyn till vänster hittar du en del av vårt utbud av tält & golv.

Topptält 3x3m: Våran minsta variant av topptält som passar utmärkt till event, mässor, drinktält mm. Byggs med en aluminumram som är självbärande, kan fås både med och utan väggar. Går att bygga ihop till exempel till 3×6, 3×9 osv. Passar ungefär till 10 personer.
Topptält 4×4: För en mindre tillställning. Går att duka i tältet för ungfär 18-20 pers. Byggs med en aluminumram som är självbärande, kan fås både med och utan väggar. Går även att bygga ihop till exempel till en 4×8, 4×12 osv.
Topptält 5x5m: Våran vanligaste storlek på topptält, passar perfekt till de flesta evenemang och fester. Byggs med en aluminumram som är självbärande , kan fås både med och utan väggar. Tältet går att bygga ihop till exempel till 5×10, 5×15 osv. Passar ungefär till 30 pers.
Topptält 6x6m: Våran största modell inom topptält. Med detta tält klarar du de flesta partyn och fester. Byggs med en aluminumram som är självbärande, kan fås både med och utan väggar. Tältet går att bygga ihop till exempel till 6×12, 6×18 osv. Passar ungefär till 42 pers.
Sektions-/Evenemangstält: Vi på Lunds tältuthyrning erbjuder allt du behöver när det gäller större Sektions- och Evenemangstält! Våra sektionstält går självklart att bygga ihop med våra topptält om det önskas. Sektionstält används oftast vid större evenemang eller fester, som tillexempel bröllop, kick-off, gårdsfester mm. Finns i både 6m samt 8m bredd, därefter bygger man sedan ihop sektioner varav varje sektion är 3m. Skicka ett mail eller ring oss för att få en offert på dessa tälten.

Vårt golv består av halvmetersbreda träsjok av antigen tre- eller femmeterlängder. Dessa bildar ett helt golv utan springor vid ihopbyggnad.
Vid uppreglad golv lägger vi ett regelverk under hela golvet för att göra det stabilt och jämnt. Detta används i dom flesta fall när man har en skarp lutning eller mycket/många hålor där golvet skall läggas.

 

Reglat

Oreglat

Kontakta oss nu!